Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)134g215kcal25.5g0g12.1g0g
Punajuuri 89g34kcal0.9g6.2g0.2g2.2g
Kaali, valkokaali36g7.5kcal0.4g1.2g0.1g0.8g
Pavut,ruskeat suolaliemess30g30kcal2.2g4.6g0.4g6.6g
Peruna, keskikokoinen 60g54g32kcal0.8g7g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g710kcal60.4g42.6g31.4g21.8g
Valittu annoskoko395g355kcal30.2g21.3g15.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna198g178kcal15.1g10.7g7.9g5.5g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259