Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g141g49kcal2.3g9.7g0.1g2g
Tomaattimehu Valio94g19kcal0.9g3.8g0g0g
Kalaliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)38g32kcal0.4g1.3g2.6g0g
Katkarapu 51g35kcal7.3g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g53g51kcal4.3g7.5g0.4g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g407kcal31.2g47.6g9.4g13g
Valittu annoskoko395g204kcal15.6g23.8g4.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna198g102kcal7.8g11.9g2.4g3.3g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378