Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Kaali, valkokaali18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Parsakaali pakaste Rainbow53g11kcal1.6g1.1g0g1.3g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g26g80kcal6.3g12.7g0.3g3g
Flora ruokakerma 15%12g18kcal0.2g0.3g1.8g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g310kcal17.4g31.8g12.2g10g
Valittu annoskoko396g155kcal8.7g15.9g6.1g5g
Annoskoko puolitettuna198g78kcal4.4g8g3.1g2.5g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798