Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 88g281kcal23.5g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Makaroni, tumma 88g315kcal11.8g57.6g2.6g5.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g27g77kcal5.2g0g6g0g
Tomaattipyree (Felix)22g18kcal0.7g3.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g110g14kcal1.7g1.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g1564kcal98.6g126.6g70.2g10.8g
Valittu annoskoko396g782kcal49.3g63.3g35.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna198g391kcal24.7g31.7g17.6g2.7g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710