Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g50g361kcal0g0g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.7g5.5g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)571g86kcal11.4g5.7g0.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1001g250kcal13g42.1g2g0g
Katkarapu 901g616kcal130.1g0g9.9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1001g3305kcal20g30g350.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7900g9541kcal366.4g207.8g808g13.2g
Valittu annoskoko3950g4770kcal183.2g103.9g404g6.6g
Annoskoko puolitettuna1975g2385kcal91.6g52g202g3.3g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678