PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 375g110kcal3.5g16.9g1.5g7.1g
Paprika keltainen 375g113kcal3.5g19.1g0.7g7.5g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Oliiviöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Riisi puuroutuva 625g2140kcal37.9g472.5g4.4g14.4g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g500g300kcal4.5g26g20g1.5g
Kasvisliemikuutio 50g152kcal4.7g6.7g11.7g0.8g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g75g295kcal24g0g21.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g50g51kcal0g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7900g7961kcal174.2g1151.8g271.8g74.2g
Valittu annoskoko3950g3981kcal87.1g575.9g135.9g37.1g
Annoskoko puolitettuna1975g1990kcal43.6g288g68g18.6g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816