Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g1736g2204kcal149.3g345.4g22.6g39.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)80g144kcal1.4g2.8g13.6g2.1g
Paseerattu tomaatti rainbow1335g467kcal13.4g92.1g6.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton267g427kcal21.4g10.7g34.7g0g
Oltermanni 9% (Valio)192g404kcal59.6g0g17.3g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon80g184kcal11.2g1.2g14.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 214g486kcal10.8g37.4g30.1g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7904g8659kcal535.4g983.8g279g110.4g
Valittu annoskoko3952g4330kcal267.7g491.9g139.5g55.2g
Annoskoko puolitettuna1976g2165kcal133.9g246g69.8g27.6g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872