Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2670g1025kcal26.7g184.2g5.3g66.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Hunaja 107g353kcal0.5g86.3g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)80g515kcal12.5g11.6g47.3g5.6g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g534g1754kcal128.2g0g133.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7904g8054kcal349.6g615.4g427.8g163g
Valittu annoskoko3952g4027kcal174.8g307.7g213.9g81.5g
Annoskoko puolitettuna1976g2013kcal87.4g153.9g107g40.8g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756