Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 200g32kcal1.5g4g0.2g4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Nokkonen 8g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2g5.2kcal0.3g0.2g0.4g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g40g6.8kcal0.6g1.1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g247kcal7.6g19.2g14g12.6g
Valittu annoskoko396g123kcal3.8g9.6g7g6.3g
Annoskoko puolitettuna198g62kcal1.9g4.8g3.5g3.2g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738