Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g42g164kcal0.1g40.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g401kcal11.9g81.8g1.4g4.1g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.4g8.7kcal0.1g1.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g2158kcal42.6g272.8g98g14.2g
Valittu annoskoko396g1079kcal21.3g136.4g49g7.1g
Annoskoko puolitettuna198g540kcal10.7g68.2g24.5g3.6g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.4g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257