Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 183g214kcal31.5g0g9.7g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Korppujauho 14g51kcal1.5g10.5g0.1g0.7g
Kananmuna 50g(kpl)45g57kcal4.9g0.1g4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 84g299kcal1.6g2.2g32g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g28g253kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1773kcal80g29.6g148g2.8g
Valittu annoskoko396g886kcal40g14.8g74g1.4g
Annoskoko puolitettuna198g443kcal20g7.4g37g0.7g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.7g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095