PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss112g83kcal1.3g20.2g0.3g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g112g23kcal1.8g3.1g0.2g0g
Rypsiöljy Eldorado2.8g23kcal0g0g2.6g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)56g112kcal7.9g6.7g6.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g112g67kcal1g5.8g4.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g617kcal24g71.6g27.6g0.6g
Valittu annoskoko396g309kcal12g35.8g13.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna198g154kcal6g17.9g6.9g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3g9g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372