Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g215g236kcal17.2g43g0g10.7g
Punajuuri, keitetty, suolaton 151g59kcal1.5g10.6g0.3g3.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 17g150kcal0g0g17g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Riisijauhoseos, gluteeniton 11g39kcal0.3g9.1g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g976kcal38.4g126.4g34.8g30g
Valittu annoskoko396g488kcal19.2g63.2g17.4g15g
Annoskoko puolitettuna198g244kcal9.6g31.6g8.7g7.5g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390