Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)47g51kcal10.8g0g0.8g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g5.3g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.9g6.1kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste38g10kcal0.3g1.8g0.1g0.9g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g19g68kcal2.3g13.7g0.3g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g26g21kcal0.8g2.8g0.5g1g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g15g63kcal0.3g0.4g6.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g457kcal30g41.4g18.2g4.8g
Valittu annoskoko396g228kcal15g20.7g9.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna198g114kcal7.5g10.4g4.6g1.2g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.2g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387