Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 280g1804kcal39.5g9.5g170.9g49g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g19g41kcal0.9g9.2g0.1g7.5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g60g184kcal0g46g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g4059kcal80.8g129.4g342g113g
Valittu annoskoko396g2030kcal40.4g64.7g171g56.5g
Annoskoko puolitettuna198g1015kcal20.2g32.4g85.5g28.3g
Arvot/100g100g512kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195