Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore225g63kcal1.4g12.6g0.5g5.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g56g22kcal1.9g1.7g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g585kcal26.8g31.8g37.4g11.2g
Valittu annoskoko396g292kcal13.4g15.9g18.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna198g146kcal6.7g8g9.4g2.8g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727