Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 3.2g2.4kcal0.4g0g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g20kcal1.2g3.4g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.37g128kcal4.9g24.9g0.9g1.4g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow28g4.2kcal0.5g0.5g0g0.7g
Xtra salaattitonnikala öljyssä68g176kcal12.2g0.3g13.5g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.30g84kcal9g0.5g5.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1206kcal85.8g64.4g65.2g6.6g
Valittu annoskoko396g603kcal42.9g32.2g32.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna198g302kcal21.5g16.1g16.3g1.7g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413