Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)100g720kcal0g0g80g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.6g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g28g47kcal4.1g0g3.3g0g
Siirappi, tumma4.5g14kcal0g3.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta163g585kcal21.1g113.8g3.4g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g3557kcal50.4g437.2g173.4g11.4g
Valittu annoskoko396g1778kcal25.2g218.6g86.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna198g889kcal12.6g109.3g43.4g2.9g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740