Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk63g17kcal0.4g3.3g0.1g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen156g52kcal5.2g7.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g39g109kcal7.4g0g8.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Lasagnelevy Rainbow39g143kcal5.5g27.7g1.2g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana793g990kcal50.4g94.6g44g6.2g
Valittu annoskoko397g495kcal25.2g47.3g22g3.1g
Annoskoko puolitettuna198g248kcal12.6g23.7g11g1.6g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282