Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä35g26kcal1.4g4.4g0.3g1.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g61g58kcal12.2g0g0.4g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g26g17kcal0.4g3.9g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.5g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1.7g11kcal0.1g0.8g0.8g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.3g7.1kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow3.5g12kcal0.3g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g286kcal30.4g24.4g6g2.4g
Valittu annoskoko396g143kcal15.2g12.2g3g1.2g
Annoskoko puolitettuna198g71kcal7.6g6.1g1.5g0.6g
Arvot/100g100g36kcal3.8g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351