Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa16g56kcal0.3g0.5g5.9g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Psylliumkuitu, annos 6g14g7kcal0g0g0g11.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 125g401kcal33.5g0g29.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g22g84kcal4.6g0.2g7.2g0g
Aurajuusto53g181kcal10.6g0g15.4g0g
Mozzarella Lovilio Lidl78g260kcal19.9g1.2g19.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 38g142kcal10.5g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g2659kcal167.4g4g219.2g23.4g
Valittu annoskoko397g1330kcal83.7g2g109.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna199g665kcal41.9g1g54.8g5.9g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249