Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g94g89kcal18.8g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ranskankerma, Ingman31g84kcal0.8g1.3g8.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Chili paprika punainen6.2g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g505kcal42.6g18.4g29g4.2g
Valittu annoskoko397g253kcal21.3g9.2g14.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna199g126kcal10.7g4.6g7.3g1.1g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080