Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1000g7197kcal0g0g799.7g0g
Sokeri 956g3881kcal0g955.2g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g275g467kcal41.2g0g33g0g
Siirappi, tumma45g144kcal0g33.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1624g5848kcal211.2g1137.1g34.1g56.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g35554kcal504.8g4370g1733.6g113.8g
Valittu annoskoko3960g17777kcal252.4g2185g866.8g56.9g
Annoskoko puolitettuna1980g8889kcal126.2g1092.5g433.4g28.5g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740