Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g719g5318kcal0g0g589.3g0g
Sokeri629g2553kcal0g628.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl625g819kcal81.3g3.1g53.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1437g4456kcal244.4g776.2g41.7g186.9g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g115kcal0g28.5g0g0g
Marianne crush 150g503g2163kcal6g432.7g42.3g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g30913kcal665.2g3751g1454.2g391.2g
Valittu annoskoko3960g15456kcal332.6g1875.5g727.1g195.6g
Annoskoko puolitettuna1980g7728kcal166.3g937.8g363.6g97.8g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622