Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1603g1215kcal30g247.2g3.2g16g
Voi 241g1745kcal2.9g1g195.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g96g337kcal3.4g77.9g1g2.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 802g901kcal169.4g0g24g0g
Rypsiöljy 72g638kcal0g0g72.1g0g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kaali, valkokaali641g135kcal7.7g21.8g1.3g13.5g
Sieni tatti, hapero 160g44kcal2.9g4.6g0.8g3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 16g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g10360kcal456.4g728.4g611.2g79g
Valittu annoskoko3960g5180kcal228.2g364.2g305.6g39.5g
Annoskoko puolitettuna1980g2590kcal114.1g182.1g152.8g19.8g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282