Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl207g703kcal4.1g6.2g72.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2007g1204kcal68.2g90.3g70.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g401g257kcal14g0.8g100.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g161kcal0g39.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g301g1204kcal0g301.1g0g0g
Mansikkahillo 1004g2272kcal5.6g541.3g1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g11601kcal183.8g1958.8g488g18g
Valittu annoskoko3960g5801kcal91.9g979.4g244g9g
Annoskoko puolitettuna1980g2900kcal46g489.7g122g4.5g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958