Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 2395g478kcal37.4g53.9g7.2g21.6g
Sipuli (kuorittu)898g242kcal11.7g43.1g1.8g15.3g
Herne 299g206kcal15.1g28g1.2g9.3g
Oliiviöljy 81g715kcal0g0g80.8g0g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.2g0.1g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g180g296kcal1.1g73.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g4006kcal141.8g417.6g184.4g92.4g
Valittu annoskoko3960g2003kcal70.9g208.8g92.2g46.2g
Annoskoko puolitettuna1980g1002kcal35.5g104.4g46.1g23.1g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953