Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g320g1088kcal27.2g230.4g5.8g22.4g
Kesäkurpitsa800g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 800g825kcal27.6g144g8.5g23.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1200g420kcal12g82.8g6g16.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g320g65kcal1.9g12.2g1g4.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)320g576kcal73.6g0g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g6265kcal295.4g983.2g104.2g149g
Valittu annoskoko3960g3132kcal147.7g491.6g52.1g74.5g
Annoskoko puolitettuna1980g1566kcal73.9g245.8g26.1g37.3g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349