Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2000g318kcal15g40g2g40g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Nokkonen 80g35kcal4.7g1g0.6g3.3g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g400g68kcal6.4g10.8g0g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g2466kcal75g192.4g137.6g128g
Valittu annoskoko3960g1233kcal37.5g96.2g68.8g64g
Annoskoko puolitettuna1980g616kcal18.8g48.1g34.4g32g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738