Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g2523g4794kcal454.2g0g328g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g13g33kcal0.8g1.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.6g0.6g1.7g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g18g69kcal0.2g16.6g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka24g20kcal0.8g4.6g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g10251kcal926.8g127.4g664g8.4g
Valittu annoskoko3960g5125kcal463.4g63.7g332g4.2g
Annoskoko puolitettuna1980g2563kcal231.7g31.9g166g2.1g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215