Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys480g624kcal96g0g28.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Pakaste vihanneksia1000g400kcal30g55g10g30g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto400g1120kcal76g0g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7924g5046kcal416.2g169g304.8g62.8g
Valittu annoskoko3962g2523kcal208.1g84.5g152.4g31.4g
Annoskoko puolitettuna1981g1261kcal104.1g42.3g76.2g15.7g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298