Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1578g285kcal8.8g39.4g6.3g11g
Jauheliha, sika-nauta 1403g3106kcal245.4g0g238.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g175g596kcal35.1g0g50.8g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g70g251kcal14g2.1g20.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl175g631kcal3.5g4.7g66.6g0g
Juusto, keskiarvo 526g1840kcal131.6g1.3g145.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7924g13930kcal877.6g95.8g1112.2g22g
Valittu annoskoko3962g6965kcal438.8g47.9g556.1g11g
Annoskoko puolitettuna1981g3483kcal219.4g24g278.1g5.5g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238