Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 399g404kcal5.1g19.4g32.7g6.9g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 359g273kcal16.2g46.3g0.7g3.6g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1994g1196kcal19.9g89.7g79.8g12g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1157g1272kcal289.1g0g11.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g359kcal0g0g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7936g7008kcal660.6g310.8g329.4g45g
Valittu annoskoko3968g3504kcal330.3g155.4g164.7g22.5g
Annoskoko puolitettuna1984g1752kcal165.2g77.7g82.4g11.3g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481