Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 640g116kcal3.6g16g2.6g4.5g
Purjosipuli400g76kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g592g207kcal5.9g40.3g3g8.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P400g240kcal4g18g16g2.4g
Kiinankaali 320g64kcal5g7.2g1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7936g1440kcal53.2g187.2g47g55g
Valittu annoskoko3968g720kcal26.6g93.6g23.5g27.5g
Annoskoko puolitettuna1984g360kcal13.3g46.8g11.8g13.8g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441