Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2325kcal266.1g0g140.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)1366g1639kcal121.5g259.5g15g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Feta, Arla Apetina 10 %630g1135kcal135.5g6.3g63g0g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7938g11127kcal1050.8g548.4g531.6g6g
Valittu annoskoko3969g5564kcal525.4g274.2g265.8g3g
Annoskoko puolitettuna1985g2782kcal262.7g137.1g132.9g1.5g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044