Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 127g96kcal2.4g19.6g0.3g1.3g
Purjosipuli 16g3.5kcal0.3g0.4g0g0.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g56g30kcal3.2g3g0.5g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton21g38kcal0.9g1.2g3.2g0.8g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g7.9g9kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g355kcal14g49.4g9.4g5.2g
Valittu annoskoko397g177kcal7g24.7g4.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna199g89kcal3.5g12.4g2.4g1.3g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035