Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 188g55kcal1g9.9g0.4g3.6g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras38g120kcal5.2g21.7g1.2g3.1g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g56g56kcal5.1g7.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g477kcal23.4g81.4g3.4g14.2g
Valittu annoskoko397g239kcal11.7g40.7g1.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna199g119kcal5.9g20.4g0.9g3.6g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.2g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374