Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi8.1g17kcal0.7g3.1g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 110g84kcal2.1g17g0.2g1.1g
Hirvenjauheliha oma saalis55g61kcal12.1g0g1.6g0g
Rypsiöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g421kcal29.8g40.2g15g6.6g
Valittu annoskoko397g210kcal14.9g20.1g7.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna199g105kcal7.5g10.1g3.8g1.7g
Arvot/100g100g53kcal3.8g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467