Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.2g0g17.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)88g57kcal2.8g4.2g3.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g23g73kcal2g11.8g1.4g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g1025kcal89.8g41.2g54g7g
Valittu annoskoko397g512kcal44.9g20.6g27g3.5g
Annoskoko puolitettuna199g256kcal22.5g10.3g13.5g1.8g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675