Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)31g83kcal9.2g0g5.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen35g7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g88g324kcal7.4g55.2g8.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g108g38kcal1.1g7.3g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1302kcal80.6g129.4g51.6g4.6g
Valittu annoskoko397g651kcal40.3g64.7g25.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna199g326kcal20.2g32.4g12.9g1.2g
Arvot/100g100g164kcal10.1g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768