Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g156g111kcal2.5g25g0.2g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli22g5.9kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 47g81kcal8.3g0g5.4g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g4.7g0.8kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g103g57kcal3.2g6.6g2.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Kesäporkkana (Pirkka)63g16kcal0.4g3.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g574kcal29.8g71.4g19.2g0.4g
Valittu annoskoko398g287kcal14.9g35.7g9.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna199g144kcal7.5g17.9g4.8g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957