Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit150g311kcal22.5g3.2g22.8g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)98g39kcal1.7g8g0.1g1.4g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g75g263kcal9.7g54g0.9g1.7g
Juustodippi, Pirkka 300g75g98kcal2.3g1.3g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1419kcal72.4g133g66g6.2g
Valittu annoskoko398g710kcal36.2g66.5g33g3.1g
Annoskoko puolitettuna199g355kcal18.1g33.3g16.5g1.6g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217