Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)50g33kcal1.6g2.4g1.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g19g60kcal1.7g9.8g1.1g1.7g
Omena, ulkomainen, kuorittu 50g22kcal0.1g4.7g0.1g0.9g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g26g23kcal3.9g0.1g0.8g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g38g105kcal7.1g0g8.6g0.4g
Siirappi 1.8g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1103kcal96.4g40.2g60g7.2g
Valittu annoskoko398g551kcal48.2g20.1g30g3.6g
Annoskoko puolitettuna199g276kcal24.1g10.1g15g1.8g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706