Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g50g27kcal2.9g2.7g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g7.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Graavilohi, maustettu, annos 50g38g69kcal5.1g0.7g5.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 38g17kcal0.1g3.5g0g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Riisi & ruis (Risella)75g255kcal6.7g53.2g1.4g6g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi2.5g4.7kcal0.1g0.7g0.2g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g775kcal30.2g122.4g17g13.8g
Valittu annoskoko398g387kcal15.1g61.2g8.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna199g194kcal7.6g30.6g4.3g3.5g
Arvot/100g100g97kcal3.8g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201