Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g60g102kcal11.4g0g6g0g
Keittojuurekset, apetit30g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g83g59kcal1.3g13g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g337kcal26g28.8g12.4g1.4g
Valittu annoskoko398g168kcal13g14.4g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna199g84kcal6.5g7.2g3.1g0.4g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681