Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)51g31kcal0.5g2.3g2g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g407kcal9.4g74.2g6.2g13.2g
Valittu annoskoko398g203kcal4.7g37.1g3.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna199g102kcal2.4g18.6g1.6g3.3g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305