Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g1201g2954kcal216.2g6g72.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl90g811kcal0g0g90.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1081g823kcal20.3g167.5g2.2g10.8g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7944g9676kcal495.6g380.6g356.8g33g
Valittu annoskoko3972g4838kcal247.8g190.3g178.4g16.5g
Annoskoko puolitettuna1986g2419kcal123.9g95.2g89.2g8.3g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205