Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1953g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green361g1172kcal86.5g176.7g3.6g43.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)15g15kcal1.1g2.6g0.1g0.3g
Kananmuna, keitetty 661g943kcal82.6g2g67.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g751g263kcal12g51.8g0.8g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7944g5252kcal375.6g495.6g177.4g120g
Valittu annoskoko3972g2626kcal187.8g247.8g88.7g60g
Annoskoko puolitettuna1986g1313kcal93.9g123.9g44.4g30g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587