Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1572g551kcal72.6g30.7g4.7g39.3g
Jauheliha, sika-nauta 1800g3986kcal315g0g306g0g
Juustoraaste emmental punaleima120g468kcal34.8g0g36g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 390g1288kcal7.8g11.7g136.5g0g
Pekoni, paistettu 90g464kcal14.8g0g45.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7944g13512kcal890g84.8g1057.6g78.6g
Valittu annoskoko3972g6756kcal445g42.4g528.8g39.3g
Annoskoko puolitettuna1986g3378kcal222.5g21.2g264.4g19.7g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886