Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1622g5677kcal194.6g1119.1g30.8g81.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1126g8110kcal0g0g901.1g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sokeri54g220kcal0g54g0g0g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g28012kcal389.2g2346.2g1863.8g162.2g
Valittu annoskoko3976g14006kcal194.6g1173.1g931.9g81.1g
Annoskoko puolitettuna1988g7003kcal97.3g586.6g466g40.6g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716